Prosta pasta z mięsa z rosołu

pasta z rosołu

Pasta z mięsa z rosołu u mnie ok. 150 g mięsa drobiowego (indyk, kurczak, kaczka)
40 g cebuli
5 g pietruszki zielonej
5 szt oliwek zielonych
Łyżka majonezu
Łyżka jogurtu
Pół łyżeczki soli
Szczypta pieprzu
Całość zmiksować. 30 sec/7obr.
Pyszna, wyrazista w smaku. I ekspresowa w przygotowaniu.

Podobne Artykuły

dodał
Poprzedni Wpis Następny Wpis

Komentarze

    • Basia
    • 3 września 2021
    Odpowiedz

    To jest prawdziwie zero waste – początkowo byłam sceptyczna, że w thermomixie można oszczędzić ale diametralnie zmieniłam zdanie. Nawet mój mąż początkowo nieprzekonany je zmienił. Pozdrawiam.

      • Iwona
      • 3 września 2021
      Odpowiedz

      Mój też zmienił zdanie 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

0 udostępnień